Per 1 april 2019 ben ik in dienst bij Alfa als salarisadviseur. Voor Alfa heb ik gewerkt bij Young Capital in Hoofddorp. Hier maakte ik deel uit van de interne organisatie en was verantwoordelijk voor het verlonen van de salarissen van eigen personeel en management. Ook heb ik ruim twee jaar bij BDO Accountants & Adviseurs gewerkt. Ik heb de HBO vakopleiding Payroll Services (VPS) gevolgd.

Mijn werkzaamheden bij Alfa bestaan uit het advies geven op salarisgebied en het verzorgen van de lonen voor het personeel van onze klanten. Ik heb veelvuldig klantcontact. Mijn klantenkring bestaat uit klanten uit onder andere de zakelijke dienstverlening, glas-en tuinbouw en loodgieters. De leukste klanten vind ik zelf de bakker of slager om de hoek. De kleine ondernemer spreekt mij aan: hem van A tot Z bedienen omtrent zijn personeel: zo bouw je een mooie band op. Mijn standpunt is: ga met mensen om hoe jezelf behandeld wilt worden, dus gelijkwaardig, op mens tot mens niveau. Dat doet Alfa ook en zo’n werkgever wil je! Ik heb het dus erg naar mijn zin bij Alfa.

Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In mijn vrije tijd zie je mij regelmatig in een yoga pose, lees ik graag spannende thrillers en fantasy of vind je mij in het weekend langs de zijlijn van het hockeyveld.