Als salarisadministrateur bij Alfa bedien ik met name klanten uit de horecabranche, MKB en DGA’s. Ik ben een vraagbaak op het gebied van de werkkostenregeling of andere salariskwesties.

Vanaf 2003 werk ik bij Alfa en heb daarvoor 13 jaar de salarisadministratie gedaan bij een groot transportbedrijf. Mijn boekhoudkundige- en salarisachtergrond bestaat uit de opleidingen PDB, MBA, SPD, praktijkdiploma loonadministratie, basiscursus pensioenen en de vakopleiding payroll services.

Wat typeert mij als persoon? Ik ben creatief en sociaal. Ik kijk altijd eerst naar de mens en dan pas naar de klant. Tevens ben ik geïnteresseerd in de klant. Ik wil graag meer over zijn bedrijf te weten komen door bijvoorbeeld op zijn website te kijken. Ook ben ik altijd op zoek naar het ‘waarom’: iets moet namelijk wel nut hebben. Wanneer je het ‘waarom’ weet kun je beter inspelen op wijzigingen.

In mijn vrije tijd ben ik een fervent mahjong speler. Het is mijn lust en mijn leven. Ik doe mee aan zowel binnen- als buitenlandse toernooien, die samen met het met vrienden mahjongen, zo’n 40 dagen van mijn 52 weekenden in beslag nemen. Best veel, maar dat komt omdat ik beide vormen speel: zowel de Japanse als Chinese. In de weekenden die overblijven, ben ik graag thuis aan het klussen of knutselen.

Wat bindt mij aan Alfa? Van werken met klanten word ik blij en het geeft mij energie. Binnen Alfa heerst saamhorigheid en een enthousiast gevoel om het met z’n allen te doen. Verder ervaar ik een goede balans in werk en privé en is er geen ‘nette pakken’ policy.