Het beste uit mensen halen, hen vertrouwen geven en samen kijken naar kansen en mogelijkheden die goed zijn voor het team en voor de klanten. In mijn rol als directeur zijn dit mijn belangrijkste aandachtspunten. Ik werk nauw samen met Rolanda Jonkman, directievoorzitter van Alfa Salaris en Personeel, en samen geven we sturing aan het team van collega’s die zich dagelijks bezighouden met alles op het gebied van salariszaken, personeel, fiscale en juridische vraagstukken, arbeidsrecht, sociale verzekeringen en hrm.

Alfa Salaris en Personeel begeleidt ruim 5000 werkgevers. We werken met een grote verscheidenheid aan klanten en veel van deze klanten hebben personeel. Ik wil onze klanten ontzorgen van alle verplichtingen. Ons team heeft veel kennis, zoekt echt de verbinding met de ondernemer en biedt een luisterend oor. Wij werken nauw samen met onze collega’s van Alfa Accountants en Adviseurs. De collega’s van Alfa moeten weten wanneer ze een adviseur van salaris en personeel moeten inschakelen en visa versa. Denk bijvoorbeeld aan acties die je moet nemen op de WAB, hoe je kosten kunt besparen en efficiënter om kunt gaan met personeel, rechtsvormwijzigingen en internationale dienstverlening.

Eigenschappen:
✔ Ik ben een inspirerende en motiverende leider met vuur, passie, bevlogenheid en energie.
✔ Ik formuleer strategische doelen naar klantgerichte tactische en operationele oplossingen.
✔ Ik zet medewerkers in hun kracht door het geven van gerichte coaching.

Naast deze mooie functie ben ik vader van drie kinderen. Ik houd van ondernemen, samen op stap gaan, van het leven genieten. En daar horen leuke uitstapjes bij zoals het bezoeken van de Formule 1, een tripje naar Londen, een uitje naar de Escape Room, een bioscoopbezoek, het bezoeken van een voetbalclub, schaatsen enzovoorts. Verder ben ik sportief en vind je mij regelmatig in de sportschool om te fitnessen. 

☎ 088 2533900
✉ jpool@alfa.nl

Bezoek www.alfa.nl. 


Recente artikelen van Jelle

Jelle Pool: nieuwe directeur van Alfa Salaris en Personeel

Jelle Pool: nieuwe directeur van Alfa Salaris en Personeel

2 december 2019

Per 1 december is Jelle Pool de nieuwe directeur van Alfa Salaris en Personeel. Lees hier meer over hem, zijn aanstelling en zijn visie.