Mijn naam is Lisa Klein Nagelvoort, salarisadviseur bij Alfa Accountants en Adviseurs.
Al van jongs af aan wil ik graag anderen adviseren. Ook in mijn dagelijkse werkzaamheden geef ik proactief advies aan zowel mijn collega’s als aan de klant. Ik houd ervan om samen aan een casus te werken, waarbij ik kan adviseren hoe we samen een bepaald probleem kunnen oplossen, of een bepaald doel kunnen bereiken. Ik wil dit zo goed mogelijk in samenwerking met elkaar doen, want we kunnen altijd van elkaar leren. Zonder input kan ik geen gepast advies geven, en dus ben ik van mening dat we samen het verst komen. Iedereen leert daar immers van.

Transparantie is voor mij een belangrijke kernwaarde, waarbij ik hetzelfde standpunt inneem als Alfa. Het is van groot belang om samen met de klant te werken en daarbij open en eerlijk te zijn over de verwachtingen naar elkaar toe. We werken met elkaar in teamverband en kunnen daarbij ook op elkaar terugvallen. Dit betekent dat de klant altijd een heel team achter zich heeft staan dat zo goed mogelijk de klant wil bedienen.

Ben jij op zoek naar een partner die je van gevraagd en ongevraagd advies kan voorzien? Dan passen wij waarschijnlijk heel goed bij elkaar.