Al sinds 2018 werk ik met veel plezier bij Alfa Accountants. In de functie van salarisadministrateur help ik onze klanten met vraagstukken op het gebied van salaris en personeel en zorg ik ervoor dat de periodieke salarisverwerking tijdig klaar staat. Mijn specialisme is voornamelijk in de sector Bouw en Metaal en Techniek. Maar eigenlijk vind ik alle branches interessant, elke ondernemer heeft namelijk weer zijn eigen verhaal. Ik houd mij ook graag bezig met interne kwaliteitsprocessen en het ontwikkelen van nieuwe producten in samenwerking met collega’s.

Klantgericht aan de slag gaan en jou ontzorgen met de loon-en personeelsadministratie is waar ik energie van krijg. Op de basisschool vond ik het al leuk om mijn klasgenoten te helpen in de klas, ik zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. Voordat ik  bij Alfa Accountants ben begonnen werkte ik in de hotelindustrie.  Daarnaast vind ik teamsport erg leuk! In mijn vrije tijd vind je mij vaak op het volleybalveld of op de tennisbaan.

Bij Alfa Accountants hebben we de kennis in huis om jou te voorzien van een waardvol advies. Ik vind het belangrijk dat je goed wordt geholpen en schakel zo nodig de expertise van mijn collega’s in.
Het leuke aan mijn vakgebied is de dynamiek door de veranderende wet- en regelgeving, zo blijft het werk uitdagend en is geen dag hetzelfde op kantoor!

Wil jij een keer met mij sparren over personeelszaken? Bel mij gerust!


Recente artikelen van Iris

Iris de Jong, al drie jaar gelukkig op een ‘stoffig’ accountantskantoor...

Iris de Jong, al drie jaar gelukkig op een ‘stoffig’ accountantskantoor...

11 april 2022

Iris dacht jaren geleden dat werken bij een accountantskantoor een beetje 'stoffig' zou zijn. Nou, inmiddels is haar mening 180 graden gedraaid. Lees hier haar leuke interview