Sinds 1-1-2006 ben ik werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs en wel voor het cluster Salaris en Personeel. Ik ben gestart in de functie van senior salarisadministrateur en heb me van daaruit door mogen ontwikkelen van achtereenvolgens salarisadviseur, teamcoördinator tot teamleider Salaris en Personeel Noord Nederland. Vanuit de locaties Klazienaveen en Sneek bedienen wij de vier noordelijke provincies.

Mijn overtuiging is dat als je de klantbehoefte goed geïnventariseerd  en getoetst hebt om aan de hand daarvan de administratie(s) zo effectief en efficiënt mogelijk in te richten, je tijd en ruimte creëert om echt het verschil te maken en onderscheidend te zijn.

Als je me destijds in 2006 gevraagd had voor hoe lang denk je bij Alfa te gaan werken en wat wil je bereiken dan had ik waarschijnlijk de standaard antwoorden gegeven. Als je me deze vragen nu stelt dan luidt het antwoord dat ik nog lang niet klaar ben. Daarmee bedoel ik enerzijds het (door)ontwikkelen van mezelf en anderzijds het leveren van mijn bijdrage aan het creëren van de ultieme klantbeleving voor zowel onze klanten (extern) als mijn collega’s (intern).