Met passie zet ik mij in voor onze klanten en relaties als extern personeelsadviseur. Ik heb mij gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Strategisch HRM - Inzicht in personeel en veranderingen in uw onderneming op elkaar laten aansluiten, bijsturen terwijl de organisatie en externe omgeving in beweging zijn.
Personeelsadvies – Advies op arbeidsjuridisch vlak, beoordelen en aanspreken van medewerkers op hun gedrag en carrière coaching.
Motiverend Leiderschap – Trainen en coachen van managers, personeelsgesprekken voeren en leren delegeren.
Ontslagzaken – Mediation bij arbeidsconflicten, gesprekken begeleiden bij verbetertrajecten en dossieropbouw bij ontslag.
Presentaties verzorgen – Binden & Boeien personeel, wet- en regelgeving, personeelsgesprekken voeren.
Werving & Selectie – Het proces rondom efficiënt inzetten van de selectie, opstellen vacature, gesprekken voeren en verwachtingen over de functie en sollicitant helder in kaart brengen.

Ik word ingevlogen door relaties en collegae wanneer mijn expertise nodig is en toegevoegde waarde heeft. Neem contact met mij op wanneer u wilt sparren over de mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat u zich vooral kunt concentreren op uw passie, namelijk het ondernemerschap.