Banner

Uitnodiging webinar

18 mei 2020 | Door:  Rick Hoksbergen

Normaal gesproken zou je rond deze tijd een uitnodiging van ons ontvangen voor de bijeenkomst "Ontwikkelingen in de Melkveehouderij" in Hotel van der Valk te Sneek of in Restaurant Lauwersland te Oudwoude. Omdat dit in verband met het COVID-19 virus niet mogelijk is, organiseert Alfa Fryslân een webinar.

In het webinar zullen we terugkijken op cijfers van 2019, maar zeker ook naar de liquiditeit komende zomer. Op fiscaal-jurdisch gebied zijn er een aantal punten welke jullie aandacht verdienen.
De gevulde koek en het kladblok moet je zelf voor zorgen, wij verzorgen de inhoud.

Het webinar zal te zien zijn op dinsdag 26 mei a.s. om 20.00 uur.

Programma:

Rick Hoksbergen, opent het webinar en houdt in de gaten of er vragen binnenkomen via de chat. Ook kun je tijdens het webinar vragen stellen via  sms/whatsapp naar Rick Hoksbergen op 06-51208936.        

Jelmer Sietzema, bespreekt bedrijfskundige zaken


Jeroen Boele, bespreekt fiscaal juridische zaken

21.00 uur einde webinar

Aanmelden is niet nodig. Je klikt op 26 mei om 20.00 uur op deze link

 deelnemen aan het webinar!

Vanaf dit jaar is het magazine Cijfers die Spreken Melkveehouderij vernieuwd en ontvang je als melkveehouder elk kwartaal een digitale update met daarin de laatste cijfers en ontwikkelingen. Ontwikkelingen in de melkveehouderij gericht op jouw ondernemerschap. We hopen met deze vernieuwde opzet beter in te spelen op de behoefte aan actuele kennis, gebaseerd op de meest recente resultaten in de Melkveeehouderij.

Ben je niet in de gelegenheid om het webinar bij te wonen, dan kun je de uitzending terugkijken. De link wordt na afloop van het webinar gedeeld. Uiteraard kun je ook na afloop contact opnemen met onze adviseurs.

Heb je vooraf vragen, mail deze naar tfokkinga@alfa.nl
Bij problemen met inloggen kun je contact opnemen met Trees Fokkinga 06-57980231.

Rick Hoksbergen

Rick Hoksbergen

Relatiemanager

088 2532300 | rhoksbergen@alfa.nl


Meer over Rick