Regeerakkoord Rutte III - alles wat je moet weten!

Fiscale ambitie, dat spreekt uit het Regeerakkoord van Rutte III. De formatie heeft volgens ons een aantal interessante plannen opgeleverd en er wordt hier en daar zelfs serieus hervormd. Verschillen in fiscale behandeling worden verkleind, (meer) werken wordt lonender, vervuiling krijgt een hogere prijs, belastingontwijking wordt aangepakt en het fiscaal vestigingsklimaat wordt verbeterd voor die bedrijven die hier ook daadwerkelijk economische activiteiten en banen opleveren. De bedoeling is dat de meeste wijzigingen ingaan per 2019.

Alfa vindt het uiteraard belangrijk dat iedereen op de hoogte blijft van alle veranderingen, wijzigingen en overige zaken rondom het regeerakkoord van Rutte III. Daarom hebben wij voor jou een pagina gemaakt waarop je in één oogopslag kunt zien welke wijzigingen er zijn geweest, en waar je als ondernemers je mee bezig moet houden. Mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je altijd terecht bij één van onze 32 vestigingen.

Alle gepubliceerde artikelen over het regeerakkoord Rutte III:

Ook organiseert Alfa Salaris en Personeel de komende paar weken verschillende informatiebijeenkomsten om jou als ondernemer klaar te stomen voor 2018. De informatiebijeenkomsten zijn geheel gratis, en voor een ieder toegankelijk. Alfa Salaris en Personeel behandelt tijdens de informatiebijeenkomsten de belangrijkste wijzigingen die betrekking hebben op ondernemers met personeel. Meer informatie over, en aanmelden voor, de informatiebijeenkomsten kan via deze link.