Mijn naam is Marc Heijstek. Ik ben junior juridisch adviseur bij Alfa voor de kantoren in Raamsdonksveer, Langeboom en Heythuysen en wordt hierbij ondersteund door mijn collega Jan Poppe (senior juridisch adviseur). Binnen mijn functie houd ik mij bezig met juridische advisering in de breedste zin van het woord, op vrijwel elk rechtsgebied.

De juridische afdeling wordt steeds meer onmisbaar in de moderne accountants- en adviespraktijk. Veel klanten van Alfa hebben vrijwel dagelijks te maken met diverse juridische kwesties. Bijvoorbeeld bij het opmaken en/of beoordelen van overeenkomsten. Maar ook bij een complexe en uitvoerige bedrijfsoverdracht. Alfa kan de klant van allerlei juridische advisering voorzien. 


Recente artikelen van Marc

Blog personenvennootschap

Blog personenvennootschap

21 december 2022

De rechtsvormen van maatschap, VOF en CV zijn veelgebruikt. Zij kunnen eenvoudig worden aangegaan, maar de (rechts)gevolgen zijn omvangrijk. Klik om meer te lezen hierover...

Aan- en verkopen van fosfaatrechten

Aan- en verkopen van fosfaatrechten

13 oktober 2021

Ben je van plan om binnenkort jouw fosfaatrechten te verkopen of is het juist jouw bedoeling om andermans fosfaatrechten te kopen?