Banner

Welkom bij Alfa: Ibrahim Sevik

30 november 2022 | Door:  Martin Klijn

Ibrahim is onlangs bij ons gestart! Hij stelt zich graag aan je voor....

Mijn naam is Ibrahim Sevik en ik woon sinds een aantal jaren in Breda. Hiervoor heb ik ruim 25 jaar gewoond in Roosendaal. Per november ’22 ben ik gestart bij Alfa met de accountancy werkzaamheden. Na mijn HBO opleiding op de Avans hogeschool in Breda, ben ik direct begonnen met het werken als fulltimer in deze sector. De eerste jaren na mijn studie, heb ik al aardig wat ervaring opgedaan met de werkzaamheden die horen bij mijn beroep. Het doel voor mij is om deze kennis verder te kunnen blijven ontwikkelen en uiteindelijk een echte allrounder te kunnen worden binnen mijn vakgebied. Ik geloof erin dat ik hiervoor aan het juiste adres ben bij Alfa, omdat er waarde wordt gehecht aan de ambities van medewerkers.

Tijdens mijn studie heb ik bij het kantoor te Raamsdonksveer een leerzame stage periode ervaren die zes maanden heeft geduurd. Destijds heb ik voor het eerst kunnen proeven aan accountancy in de praktijk. De medewerkers op dit kantoor hebben mij gedurende deze periode voorzien van goede ondersteuning. Dit was één van de redenen waardoor ik mijn vorige dienstbetrekking had opgezegd, toen ik opnieuw benaderd werd. Ruim drie jaar later mag ik het team opnieuw komen versterken. Tot nu toe heb ik geen seconde spijt gehad van mijn keuze.

In mijn vrije tijd houd ik me bezig met andere uitdagingen. Ook met sporten probeer ik nieuwe doelen te stellen voor mijzelf. Door uitdagingen aan te gaan zorg ik ervoor dat hetgeen wat ik doe niet eenzijdig en saai wordt.