Banner

Nieuwe klantbeheerder stelt zich voor

5 augustus 2020 | Door:  Martin Klijn

Mijn naam is Patrick van Aert, ik ben 44 jaar en sinds juli van dit jaar werkzaam als klantbeheerder bij Alfa in Raamsdonksveer.

Na mijn studie bedrijfseconomie op de universiteit van Tilburg ben ik aan de slag gegaan binnen de accountancy. Daar kwam ik er al snel achter dat ik graag met klanten werk en ondernemers bij wil staan in hun ondernemerschap.

Als klantbeheerder ben ik het eerste aanspreekpunt voor klanten en kan ik inmiddels putten uit 20 jaar werkervaring. Waar de klant behoefte heeft aan meer specialistische kennis, kan de klantbeheerder steunen op zijn collega’s uit verschillende vakgebieden zoals fiscaal, juridisch en bijvoorbeeld bedrijfsadvies. Zo staan we als team klaar om de klanten optimaal te bedienen.

Naast de bestaande klanten wil ik actief bij gaan dragen aan de acquisitie van nieuwe klanten voor ons kantoor. Het geeft veel energie als je anderen enthousiast kunt maken voor onze aanpak, werkwijze en proactieve dienstverlening.

Alfa sprak mij erg aan vanwege de mensgerichte aanpak en dat de focus ligt op de lange termijnrelatie met klanten en collega’s.

Ik woon met mijn gezin in Breda en ga graag een rondje hardlopen. Mijn vrouw gaat dan te paard mee. (dat heet in wedstrijdvorm Ride&Run). De paarden zijn voor mij hobby, maar daardoor ben ik me ook voor het werk gaan richten op paardenbedrijven en is dit uiteindelijk een specialisme geworden. Voor Alfa ga ik mij daarnaast richten op MKB bedrijven en tuinbouw.

 

Martin Klijn

Martin Klijn

Teamleider procesteam

088 2532080 | mklijn@alfa.nl


Meer over Martin