Even voorstellen.... senior fiscaal adviseur Martijn Smits

10 mei 2021 | Door:  Pieter Dammers

Mijn naam is Martijn Smits. Ik ben net 40 jaar oud geworden en ben geboren en getogen in Eindhoven. Tijdens mijn studie fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg ben ik gaan samenwonen in Tilburg samen met mijn vrouw Debora. Inmiddels wonen wij met onze kinderen Julia en Cas nog steeds met veel plezier in Tilburg.

Via collega Patrick van Aert (klantbeheerder) ben ik in contact gekomen met Alfa en werd mij duidelijk dat Alfa al enige tijd op zoek was naar een fiscaal adviseur. Na enkele prettige kennismakingsgesprekken ben ik per 1 april 2021 bij Alfa in Raamsdonksveer begonnen als senior fiscaal adviseur.

Inmiddels heb ik 12,5 jaar werkervaring als fiscaal adviseur voor met name de MKB-praktijk, maar ook tuinbouw en de agrarische sector. Het mooie van fiscaal werk is dat je vooral vooruit kijkt met klanten en hun fiscale zorgen uit handen neemt.

Ik heb natuurlijk al veel positieve berichten over Alfa gehoord dus dat belooft veel goeds voor de toekomst. Ik heb veel zin om aan de slag te gaan voor de klanten van Alfa.

Laten we er een vruchtbare samenwerking van maken!