Even voorstellen.... klantbeheerder en accountant Xander van den Assem

24 september 2021 | Door:  Johan Brienen

Mijn naam is Xander van den Assem en ik ben 33 jaar. Per 1 september 2021 ben ik na een 'uitstapje' van bijna 3 jaar weer bij Alfa Accountants en Adviseurs in Raamsdonksveer.

Na een aantal prettige gesprekken was ik weer met Alfa in contact gekomen om de functie als klantbeheerder en accountant AA voor het MKB team weer te komen oppakken. De eerste weken zitten er alweer op en het voelt weer als ‘thuiskomen’, waar ook nog veel dezelfde collega’s werkzaam zijn. Inmiddels heb ik ruim 12 jaar werkervaring in de accountancy, waarvan de laatste 5 jaren met mijn titel als accountant AA.

In de tussentijd ben ik in het dorp Genderen gaan wonen samen met mijn vrouw Maartje en is ons gezin uitgebreid met onze dochter Fenna van 2 jaar en zoon Sem van 2 maanden. Naast het werken en het gezinsleven ben ik in mijn vrije tijd geregeld op het voetbalveld of aan de waterkant met een vishengel te vinden.

Ik kijk ernaar uit om weer voor de klanten van Alfa Accountants en Adviseurs in het cluster Brabant-Limburg te gaan werken. Met mijn werkervaring van de laatste jaren , de accountancy collega’s als ook de andere expertises, kunnen wij onze klanten ontzorgen van jaarrekeningen, tussentijdse cijfers,  prognoses tot advisering op fiscaal en juridisch gebied.

Ik kijk uit naar de samenwerking met de klanten en collega’s binnen het cluster Brabant-Limburg.