Banner

Bezoek Alfa tijdens HortiContact in Gorinchem

6 februari 2020 | Door:  René Grootscholten

Als de ‘halve’ tuinbouw te vinden is tijdens HortiContact, mag een accountant en adviseur met verstand van zaken uiteraard niet ontbreken. En dat gebeurt ook niet. Ook tijdens de 2020-editie van de gezelligste tuinbouwvakbeurs van het jaar kun je Alfa weer tegenkomen. Ons standnummer in de Evenementenhal in Gorinchem is H127.
 
Op elk van de drie dagen staat een steeds wisselend team van adviseurs voor je klaar. Gewoon om even te sparren over de gang van zaken in de eerste weken van het nieuwe jaar. Over je investeringsplannen die nog altijd in de koelkast staan. Over de bedrijfsopvolging die er nu toch eindelijk eens aan moet komen. Of desnoods over de kansen van Oranje op het komende EK, de ‘strenge’ winter van 2019/2020 of de verlaging van de maximumsnelheid, want HortiContact is bij uitstek een beurs om elkaar weer eens informeel te treffen.
 
We nodigen je van harte uit voor een bezoek aan onze stand. En ook al staan de data en tijden vermoedelijk al omcirkeld in je agenda, als accountants houden we van volledigheid: dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 februari, elke dag van 13.00 tot 21.00 uur.
René Grootscholten

René Grootscholten

Bedrijfskundig adviseur

088 2532475 | rgrootscholten@alfa.nl


Meer over René