Banner

Webinar Cijfers die Spreken 2020

11 juni 2020 | Door:  Dirk Wijnker

Elk jaar bespreken wij de ontwikkelingen in de sector en de cijfers uit de voorgaande jaren met onze klanten en relaties. Vorige jaar hebben we een mooie start gemaakt door de bijeenkomst te organiseren op het melkveebedrijf van de familie Wijnker. In totaal kwamen er een klein 80 mensen op af en ook voor dit jaar hadden we een mooi boerenbedrijf in gedachten om dit succes te herhalen. Helaas loopt het even anders en zijn de richtlijnen nog niet zodanig dat we dit ook daadwerkelijk kunnen doen.

Toch willen wij jullie dit jaar informeren over liquiditeit op een melkveebedrijf en ontwikkelingen in de sector. Tevens willen wij onze collega’s voorstellen die naast hun werk bij Alfa nauw betrokken zijn bij het melkveebedrijf thuis. We nemen een kijkje op het bedrijf van familie Kat en Köhne. Tevens geven we een inkijkje in het leven van Patricia Klinkhamer en Simone Koopman. We zullen dit doen middels een webinar.

Dinsdagavond 23 juni 2020, 20.00 uur. Via een link die je per mail opgestuurd krijgt.   

Programma 

20:00    Log in met een kop koffie of thee in de hand

20:05    Presentatie Dirk Wijnker inzake liquiditeit

20:30    Ontwikkelingen in de sector en terugblik op 2019 door Dirk Wijnker

20:45    Introductie van de collega’s Patricia Klinkhamer, Elles Kat & Marit Kohne

Binnen 50 minuten praten we je bij over onderwerpen die veel melkveehouders momenteel bezighoudt. En introduceren wij vier collega’s die zelf nauw betrokken zijn in de sector, middels hun eigen bedrijf, toekomstig eigen bedrijf of bedrijf van ouders.

Aanmelden

Wil je deze bijeenkomst bijwonen dan kan je je aanmelden via onderstaande knop. Na inschrijving ontvang je een link waarnaar je toegang krijgt tot de webinar.

Uiteraard mag je deze link delen in je netwerk als je denkt dat dit voor iemand anders ook interessant zou kunnen zijn. Eind juni ontvangt iedereen een digitale versie van een exemplaar van Cijfers die Spreken.

Aanmelden

Dirk Wijnker

Dirk Wijnker

Bedrijfskundig adviseur

088 2532114 | dwijnker@alfa.nl


Meer over Dirk