Banner

Ontmoet ons op de Landbouwvakdagen West-Nederland 2022

29 juli 2022 | Door:  Mark Vermeulen

De collega’s van Alfa Accountants en Adviseurs uit Heerhugowaard zijn aanwezig op Landbouwvakdagen West-Nederland 2022, dé vakbeurs voor de agrarische sector op 31 augustus, 1 en 2 september 2022 in Middenbeemster. We zien je graag in onze stand nummer 304.

Wij voelen ons sterk betrokken bij het lokale midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. De land- en tuinbouw is zelfs de oorsprong van onze organisatie. Als brede zakelijke dienstverlener willen wij duurzaam waarde creëren voor klanten, medewerkers en de samenleving. Mede daarom vinden wij het belangrijk om op de Landbouwvakdagen aanwezig te zijn. We ontmoeten je graag! 

Bestel hier je gratis entreekaarten.

Zorg dat je erbij bent op 31 augustus, 1 of 2 september aanstaande van 13.00 tot en met 21.30 uur. De Landbouwvakdagen vinden plaats bij Maatschap Helder, Hobrederweg 41, Middenbeemster. Meer informatie vind je op de website.

Op dit moment heerst er onrust in de agrarische sector omdat er nog veel onduidelijk is met betrekking tot het stikstofdossier. Wij helpen je graag met onze kennis en kunde, zowel op de beurs, als op ons kantoor in Heerhugowaard of bij jou op het bedrijf.