Banner

Informatiebijeenkomst Mijn Alfa

05-09-2023 | Door:  Trudy Aardenburg

Waarom Mijn Alfa?
De wereld om ons heen verandert en wordt steeds digitaler. Als ondernemer heb je actuele cijfers nodig om goed en snel te kunnen anticiperen op veranderende omstandigheden. Om waarde te kunnen blijven creëren voor klanten heeft Alfa een keuze gemaakt om onze administratieve dienstverlening verder te digitaliseren, automatiseren en standaardiseren.

Grip op facturen met Mijn Alfa:

Om goed en snel te kunnen anticiperen op veranderende omstandigheden bieden wij onze klanten Mijn Alfa aan, een online platform voor digitale factuurverwerking.

Je kunt facturen eenvoudig uploaden of mailen naar Mijn Alfa, en vervolgens gemakkelijk inzien en betalen. Mijn Alfa werkt het beste als je een factuur, zodra je deze ontvangt, 'direct’ of binnen een paar dagen digitaal aanlevert in Mijn Alfa.

Hierdoor blijf je bij, heb je minder administratieve rompslomp en krijg je duidelijk in beeld welke facturen er nog niet zijn betaald. Tevens kan je met Mijn Alfa gemakkelijk meerdere facturen tegelijk betalen via SEPA betaalbestanden. Hierdoor is het overnemen van alle gegevens per factuur niet meer aan de orde.

Wil jij snel aan de slag met digitale factuurverwerking via Mijn Alfa? Neem dan contact op met je klantbeheerder!  

Informatiebijeenkomsten Mijn Alfa:


Wil je meer weten? Wij organiseren een aantal informatiebijeenkomsten over “Mijn Alfa” waar wij de mogelijkheden van Mijn Alfa laten zien en je de mogelijkheid bieden om vragen te stellen. De bijeenkomsten vinden plaats op ons kantoor aan de M. de Klerkweg 3 in Heerhugowaard op:

Woensdagmiddag 27 september 2023 13:00 – 14:00 uur
Woensdagavond    27 september 2023 19:30 – 20:30 uur

Donderdagmiddag 28 september 2023 13:00 – 14:00 uur
Donderdagavond    28 september 2023 19:30 – 20:30 uur

Klik hier om je aan te melden voor één van deze bijeenkomsten. 

Succes met de overstap naar Mijn Alfa!