Banner

Lezing: Administratie digitaliseren

15 februari 2019 | Door:  Peter Bijvoet

eVerbinding. In één keer klaar voor elektronisch factureren én een online facturenmap!

Facturen ontvang je per post, per e-mail of misschien via een portaal. Om het overzicht te behouden moet je de digitale facturen printen en vervolgens in een map bewaren bij je papieren facturen.

Kan het efficiënter?

Ja, met eVerbinding. Facturen kan je straks digitaal archiveren en uitwisselen. Je krijgt als ware een online facturenmap.

eVerbinding is een partner van Alfa. Het doel van het platform is om de uitwisseling van facturen te digitaliseren en vereenvoudigen. Daarbij ben je met eVerbinding meteen klaar voor de toekomst: de toekomst van elektronisch factureren en elektronisch facturen ontvangen, voor jou als klant en voor leveranciers.

Tegelijkertijd zijn al je facturen gearchiveerd in een online facturenmap. Die kan je 24/7 raadplegen, waar je ook bent. De bijeenkomst zal plaatsvinden op donderdag 28 maart a.s. op ons kantoor aan de M. de Klerkweg 3 te Heerhugowaard. Ontvangst: 19.45 uur. Aanvang bijeenkomst: 20.00 uur. Na afloop van de presentatie praten we graag met je na onder het genot van een hapje en een drankje.

Graag aanmelden voor 20 maart aanstaande via heerhugowaard@alfa.nl of telefonisch via 088-2532133. Introducés zijn van harte welkom.

Peter Bijvoet

Peter Bijvoet

Adviseur


Meer over Peter