Nelleke Scholten - Pol

Nelleke Scholten - Pol

Juridisch adviseur

Bij Alfa ben ik werkzaam als jurist op civiel gebied. Ik adviseer je door risico's en kansen te onderkennen vanuit jouw oogpunt.

Als er tegenstrijdige belangen zijn vind ik het een uitdaging om jouw belangen te verdedigen. Of het nu gaat om het aangaan van een contract of het beschermen van vermogen; ik denk graag met je mee.
Ik onderken aandachtspunten om deze als risico uit te sluiten, of tot een minimum te beperken. Wanneer er een meningsverschil is over de uitleg van een gesloten overeenkomst sta ik voor je klaar met een eerlijk advies over jouw positie. Ook spar ik graag met collega's om in complexere situaties samen tot het beste of financieel meest optimale advies te komen.

Ik ben voornamelijk in het privaatrechtelijke werkveld actief geweest en voel me hier als een vis in het water. Mijn Twentse nuchterheid geeft mij daarbij een mooie uitgangspositie. Thuis geniet ik graag met mijn gezin en familie maar ook met vrienden van gezellig samen zijn, het liefst onder het genot van een hapje en een drankje.


Recente artikelen van Nelleke

Grondgebruikersverklaring: het belang van registratie wederom onderstreept

Grondgebruikersverklaring: het belang van registratie wederom onderstreept

11 november 2020

Grondgebruik wordt vaak vastgelegd in een grondgebruikersverklaring, waarin de onderlinge ‘hoofdafspraken’ worden vastgelegd. Hiermee zijn de afspraken nog niet juridisch afgedicht.

Thuiswerken: Wie betaalt de kosten?

Thuiswerken: Wie betaalt de kosten?

7 september 2020

Vanwege de coronacrisis werken nog steeds veel werknemers vanuit huis. Hoe zit het met de daaraan verbonden kosten?