Sinds 2016 ben ik in dienst bij Alfa als senior klantbeheerder en adviseer ik ondernemingen binnen de agrarische sector en MKB.  Het contact met verschillende ondernemers, is wat mijn vak leuk maakt. Ik help mijn klanten graag verder door een stukje verantwoording over te nemen, hen te steunen bij belangrijke keuzes binnen hun bedrijf en gezamenlijk het optimale rendement uit hun onderneming te halen. Samen kijken we verder naar o.a. fiscale optimalisatie en welke voordelen er nog te behalen zijn met het treffen van voorzieningen.


Recente artikelen van Willem

André Schipper, de Twentse horecaondernemer die positief blijft

André Schipper, de Twentse horecaondernemer die positief blijft

11-05-2020

In groep 7 van de basisschool wist hij al dat hij later kok wilde worden. Een kwart eeuw later is André Schipper niet alleen kok, maar ook horeca-ondernemer.

Ondernemer in beeld: Vakantiepark Heino

Ondernemer in beeld: Vakantiepark Heino

2 mei 2019

Komkommerteler wordt campinghouder: een succesverhaal

Ondernemer in beeld: Camping Si-Es-An

Ondernemer in beeld: Camping Si-Es-An

17 juli 2018

Een prachtige 9,1 krijgt camping Si-Es-An in Balkbrug toebedeeld op Zoover. ‘En niet van één gast, maar van 91’, lacht Jarno Keizer, met echtgenote Willeke generatie drie aan het roer. Het is het succes van een camping die het niet moet hebben van grote animatieprogramma’s maar van persoonlijke aandacht en de omgeving. “Bij ons word je herkend als je het jaar erop weer terug komt.”

Ondernemer in beeld: Aspergeboerderij Het Nijenhuis

Ondernemer in beeld: Aspergeboerderij Het Nijenhuis

24 mei 2018

Tussen Moederdag en Pinksteren kan Jan Nijhuis weer even opgelucht ademhalen. “Die dagen zijn echt topmomenten. Iedereen wil dan asperges!” Elk voorjaar weer is het een komen en gaan van aspergeliefhebbers naar de Rheezerweg 127 in Diffelen. Zaterdag 26 mei staat er wéér zo’n topdag op het programma, als het open dag is op Aspergeboerderij Het Nijenhuis.