Banner

Terugblik inspiratiesessie “Succesvol zijn in verbinden met je omgeving”

28 april 2023 | Door:  Remco Oranje

Ambassadeurs, Beleving, Noaberschap en samenwerken zijn een aantal belangrijke woorden die veelvuldig gebruikt werden in de inspiratiesessie die georganiseerd werd door Alfa Accountants en Adviseurs en Arthuur Buiten beleven afgelopen maandag.

Erve Vechtdal was de perfecte locatie voor deze inspiratiesessie met 50 bezoekers, vooral agrariërs met streekproducten en vakantiepark eigenaren.

De sprekers

De inspiratie begon met 4 doorgewinterde ondernemers die een voorbeeld zijn voor hun omgeving met betrekking tot samenwerken en beleving. 
Geert Lindenhols (Geerts Best), Simone Koggel  (Erve Vechtdal), Jarno Keizer (Si-Es-An) en Dennis Rerink(Erfgoed Bossem).
Bedankt voor jullie gedreven verhaal.

Daaropvolgend werd er een idee gedeeld door Remco Oranje (Alfa Accountants en Adviseurs) en Geert-Frank de Vries (Arthuur, Buiten beleven!) om nog meer te gaan samenwerken in je omgeving, zodat streekproducten met aandacht voor beleving verkocht kunnen worden bij vakantieparken.
Een logistieke hub met streekproducten op een vakantiepark met gerichte aandacht voor de producent van onze eigen regionale producten.

Bedankt collega’s Bauke Nieuwenhuis van Alfa Zwolle, Herma Brinkhuis en Willem Ruis van ons Alfa kantoor in Nijverdal voor de hulp en de samenwerking.

Wil jij bij de volgende sessie zijn na de zomervakantie, laat het ons weten. Neem contact op met Remco Oranje of Geert-Frank de Vries.