Banner

Inez Schutten nieuwe directievoorzitter van Alfa in Twente en Salland

06-11-2019

Per 18 november is Inez Schutten de nieuwe directievoorzitter van de Alfa-kantoren in Nijverdal en Hardenberg. Samen met directeuren Antony Verschoor en Wim Kappers krijgt zij de leiding over de twee kantoren in Twente en Salland. Inez kent een lange carrière bij de Rabobank. Tot voor kort was ze directeur particulieren bij  Rabobank Centraal Twente in Hengelo (ov). Als directievoorzitter volgt Inez Schutten Hendrik Bouwmeester op. Hendrik heeft ruim 38 jaar bij Alfa gewerkt en heeft in al die jaren veel betekend voor onze organisatie.

Inez werkte ruim 22 jaar bij de Rabobank in diverse functies. Zo was ze onder andere teamleider van de interne accountmanagers en particulieren, manager financieel advies en directeur particulieren. De nieuwe directievoorzitter neemt veel bancaire ervaring mee en staat aan de vooravond om een overstap te maken naar Alfa Accountants en Adviseurs. “Ik werd vanuit mijn netwerk gewezen op deze functie. Eigenlijk was ik helemaal niet op zoek, maar na een aantal leuke gesprekken met verschillende collega’s van Alfa werd de overstap een feit. Ik ga altijd op mijn gevoel af, deze functie en organisatie passen bij mij. De wijze waarop zij omgaan met klanten en medewerkers, dichtbij en gericht op de lokale markt, daarvan werd ik echt enthousiast!”


Lokaal aanwezig

Alfa in Nijverdal en Hardenberg kent een trouwe klantenkring in Twente en Salland. Voor de nieuwe directievoorzitter is de uitdaging om, samen met het team van Alfa bestaande klanten optimaal te blijven bedienen en om de klantenportefeuille uit te breiden. Vanuit haar vorige werkgever, maar ook door haar bestuursfunctie bij de Bundeling Bornse Ondernemers (BBO), kent Inez al veel (potentiële) klanten zowel in de agrarische sector als in het midden- en kleinbedrijf. “Ik vind het belangrijk om Alfa nog meer op de kaart te zetten in de regio. Dat kan op lokaal niveau, dichtbij de klant, nog altijd het beste.”


Plezier in je werk

Inez gaat samen met Antony Verschoor en Wim Kappers binnen Alfa Nijverdal en Hardenberg de kar trekken. “Ik heb er alle vertrouwen in om er samen iets moois van te maken.” Inez staat als leidinggevende graag midden in het team. “Ik ben niet van de hiërarchie, maar houd van laagdrempeligheid en korte lijnen. Ik leg de verantwoordelijkheid graag daar waar het kan, want dat resulteert in een professioneel, creatief, enthousiast en verantwoordelijk team. Hierbij ligt de regie bij de medewerkers zelf, ze krijgen veel zelfstandigheid maar kunnen uiteraard altijd bij mij terecht. Als er iets is, dan ben ik er voor ze! Ik wil echt het uiterste uit de medewerkers halen en mensen in hun kracht zetten. Dat zorgt voor plezier in het werk en dat straal je uiteindelijk ook uit naar de klanten.”
 
Inez Schutten is vanaf 18 november werkzaam bij Alfa. Je kunt haar ook vinden op LinkedIn. Op vrijdag 15 november vindt er bij Erve Asito een feestelijke afscheidsbijeenkomst plaats voor Hendrik Bouwmeester, waarbij klanten en relaties van harte zijn uitgenodigd. Tevens kunnen zij deze avond kennismaken met Inez.

Aanmelden