Banner

Bijeenkomst bedrijfsopvolging vakantieparken

21 december 2021 | Door:  Herma Brinkhuis

Ben jij bezig met of overweeg je om jouw bedrijf op termijn over te dragen? Bij een bedrijfsoverdracht komt veel kijken en komen veel vragen op je af. Naast fiscale en juridische zaken spelen ook persoonlijke vraagstukken en emoties een grote rol. Vitale Vakantieparken organiseert op woensdag 19 januari 2022 voor ondernemers in de gemeenten Apeldoorn, Barneveld, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten een inspiratiebijeenkomst over bedrijfsopvolging.

Een toekomstbestendig (familie)bedrijf, hoe regel je dat?

De bijeenkomst wordt begeleid door Herma Brinkhuis, senior fiscaal adviseur bij Alfa Accountants. Ze heeft veel ondernemers geholpen met verkoop, taxaties en persoonlijke vraagstukken bij een bedrijfsoverdracht. Vanuit haar eigen ervaring heeft ze zich gespecialiseerd in het begeleiden van onder andere vraagstukken over bedrijfsoverdrachten bij familiebedrijven. Vragen die aan de orde komen zijn:

·         Bedrijfsopvolging, wat betekent het nou eigenlijk?

·         Op welke wijze raakt het jouw onderneming nu en in de toekomst?

·         Wat komt er kijken bij bedrijfsopvolging binnen de familie of juist daarbuiten?

·         En vooral: welke kansen brengt het met zich mee?

Voor wie?

Ondernemers van vakantieparken waarvan de gemeenten deelnemen aan het programma Vitale Vakantieparken. Het betreft de volgende gemeenten: Apeldoorn, Barneveld, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Nunspeet, Oldebroek en Putten.

Praktische informatie

Datum: woensdag 19 januari 2022 vanaf 10:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur) tot 12:00 uur indien de maatregelen het toestaan.

Locatie: Van der Valk Cantharel, Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen. Nadien is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van een broodje.

Mocht blijken dat vanwege de richtlijnen rondom Corona een fysieke bijeenkomst niet mogelijk is, dan wordt de bijeenkomst digitaal via Teams georganiseerd.

 Aanmelden

Meld je uiterlijk 30 december aan via secretariaat@vitalevakantieparken.nl. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Herma Brinkhuis

Herma Brinkhuis

Senior fiscaal adviseur

088 2532803 | hbrinkhuis@alfa.nl


Meer over Herma