Banner

Aanmeldformulier startbijeenkomst MKB Academie

4 juli 2019 | Door:  Robert Berendsen

Als ondernemer komt er veel op je af. Zelf de strategie bepalen. Je eigen financiële beslissingen nemen. De bedrijfsvoering inrichten volgens je eigen ideeën. Aan enthousiasme zal het je niet ontbreken maar bij veel vraagstukken sta je er soms alleen voor. Zorg er daarom voor dat het je niet aan kennis ontbreekt: meld je aan voor de Alfa MKB Academie!

Ook al heb je nog zo'n succesvol bedrijf: succs is niet altijd gegarandeerd. Als ondernemer van de toekomst moet je op veel terreinen de balle hoog houden. Vooral in het MKB is het van belang goed de weg te weten in de steeds veranderende wet- en regelgeving.
Een goede visie is nodig voor de strategie van het bedrijf. Welke keuzes maak je en wat is een goed moment? Hoe kun je omgaan met vraagstukken rondom personeel? Hoe doe andere ondernemers dat? Kan kennis op fiscaal gebied je een flink voordeel geven?

Deze vragen komen aan de orde in de Alfa MKB Academie. De Alfa MKB Academie biedt een praktisch programma om jou als ondernemer verder te brengen.


Wat heeft de Academie jou te bieden?

Het doel van de Academie is om met een groep MKB ondernemers informatie en kennis te delen over onder meer financiële en fiscale onderwerpen. Naast inhoudelijke kennis ontwikkel jij je als persoon door actieve en gerichte trainingen.
Geen theorie óm de theorie, maar kennis die je meteen kunt toepassen aangevuld met het ontwikkelen van vaardigheden die jou helpen de volgende stap te maken. Duurzaam ondernemerschap in de breedste zin van het woord is hierbij de rode draad.
Duurzaam in de betekenis van toekomstbestendig. 

Welke thema's kun je verwachten?

De MKB Academie bestaat uit circa 10 bijeenkomsten waarin de volgende onderwerpen worden behandeld:

Het definitieve programma wordt op basis van de input van de deelnemers samengesteld.
Ter informatie en voor een uitgebreide uitleg over het programma wordt deze aftrapbijeenkomst georganiseerd.

Ook voor jou?

Het programma is bedoeld voor ondernemers waarbij de onderneming de 'startfase' voorbij is. Je zit in het proces van startende ondernemer naar manager en krijgt daardoor te maken met de nodige vraagstukken.
De bijeenkomsten worden in eerste instantie gehouden op onze kantoren in Hardenberg of Nijverdal. 

Deelnemen?

Heb je interesse om je kennis en kunde op een hoger peil te brengen? Aanmelden voor de aftrapbijeenkomst kan via onderstaande link, mailen naar nijverdal@alfa.nl of bellen met 088-2532750.
Heb je nog aanvullende vragen, neem dan contact op met je klantbeheerder of  met Robert Berendsen (088-2532654).

Datum:    4 juli
Tijdstip:  19.30 uur 
Adres:     Alfa Accountants & Adviseurs, Anders Celsiusstraat 3 in Nijverdal

 

Aanmelden

 

 

 

Robert Berendsen

Robert Berendsen

Senior klantbeheerder

088 2532650 | rberendsen@alfa.nl


Meer over Robert