Banner

Aanmeldformulier startbijeenkomst Alfa Academie MKB

8 oktober 2019 | Door:  Robert Berendsen

Ook al heb je nog zo'n succesvol bedrijf: succes is niet altijd gegarandeerd. Als ondernemer van de toekomst moet je voortdurend de ballen hooghouden. Vooral in het MKB is het van belang goed de weg te weten in de steeds veranderende wet- en regelgeving. Een goede visie is nodig voor de strategie van het bedrijf. Welke keuzes maak je en wat is een goed moment? Hoe kun je omgaan met vraagstukken rondom personeel? Hoe doen andere ondernemers dat? Kan kennis op fiscaal gebied je een flink voordeel geven? Deze vragen komen aan de orde in de Academie. De Academie biedt een praktisch programma om jou als ondernemer verder te brengen.

Wat heeft de Academie jou te bieden?

Het programma is specifiek samengesteld voor ondernemers die hun kennis willen verbreden, zich willen laten inspireren en het tijd vinden voor persoonlijke én zakelijke groei. Deze leergang geeft  nieuwe inzichten. U krijgt praktische handvatten, onder meer op het gebied van strategische vraagstukken, persoonlijk leiderschap en innovatie. Na ieder onderwerp neemt u een veelheid aan theorie en casuïstiek mee naar huis. U ontwikkelt een frisse blik op uw onderneming en bouwt een bijzonder netwerk op. U wisselt ervaringen uit met de andere deelnemers én de docenten. U kunt de aangereikte theorieën direct toepassen in uw dagelijkse praktijk. Duurzaam ondernemerschap in de breedste zin van het woord is hierbij de rode draad. Werken aan toekomstbestendig ondernemerschap.  

Welke thema's kun je verwachten?

De Alfa Academie MKB bestaat uit circa 10 bijeenkomsten waarin de volgende onderwerpen worden behandeld:

Het thema duurzaamheid zal als een rode draad de avonden verbinden.  Ondernemingen die duurzaam ondernemen voor zich laten werken, verkleinen risico’s en versterken hun bedrijfspositie.                                       
Dat kan alleen door duurzaamheid tot in de kern een vanzelfsprekend onderdeel van de processen en innovaties te laten zijn.   

Het definitieve programma wordt op basis van de input van de deelnemers samengesteld. Tijdens de startbijeenkomst wordt een uitgebreide uitleg over het programma gepresenteerd.

Ook voor jou?

Het programma is bedoeld voor ondernemers waarbij de onderneming de 'startfase' voorbij is. Je zit in het proces van startende ondernemer naar manager en krijgt daardoor te maken met de nodige vraagstukken. De bijeenkomsten worden in eerste instantie gehouden op onze kantoren in Hardenberg of Nijverdal. 

Deelnemen?

Heb je interesse om je kennis en kunde op een hoger niveau te brengen? Aanmelden voor de aftrapbijeenkomst kan via onderstaande link. Ook kun je mailen naar nijverdal@alfa.nl of bellen met 088 2532750.
Heb je nog aanvullende vragen, neem dan contact op met je klantbeheerder of  met Robert Berendsen (088-2532654).

Datum:    8 oktober 2019
Tijdstip:  19.30 uur 
Adres:     Alfa Accountants en Adviseurs, Anders Celsiusstraat 3 in Nijverdal

Aanmelden

 

Robert Berendsen

Robert Berendsen

Senior klantbeheerder

088 2532650 | rberendsen@alfa.nl


Meer over Robert