Als civiel jurist bij Alfa Accountants en Adviseurs sta ik ondernemers bij op diverse juridische vlakken. Zo kun je bij mij terecht met juridische vragen op het gebied van ondernemings- en verbintenissenrecht. Het is immers van belang om jouw zaken dusdanig goed te regelen dat je hiermee risico’s en conflicten in de toekomst vermijdt. Dit geldt niet alleen voor jouw zaken als ondernemer, maar natuurlijk ook in privé.

 

Omdat ik naast mijn werkzaamheden voor Alfa Accountants en Adviseurs ook werkzaam ben voor Alfa Consultants sta ik je samen met mijn team ook bij wanneer je wilt fuseren, een onderneming of een deel van een onderneming wilt overnemen of verkopen.

 

Mocht u meer willen weten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.


Recente artikelen van Eline

Corona en het nakomen van je contractuele verplichtingen

Corona en het nakomen van je contractuele verplichtingen

29 april 2020

Corona en de getroffen maatregelen hebben een grote impact op ondernemers. Kun je als gevolg van corona niet meer aan contractuele verplichtingen voldoen?

Tips voor het nemen van bestuursbesluiten

Tips voor het nemen van bestuursbesluiten

03-06-2019

De bestuurders vertegenwoordigen de onderneming, en nemen dan ook beslissingen namens haar. Het is echter niet altijd duidelijk aan welke eisen een bestuursbesluit moet voldoen, het komt met regelmaat voor dat er iets schort aan de besluitvorming.