Als civiel jurist bij Alfa Accountants en Adviseurs sta ik ondernemers bij op diverse juridische vlakken. Zo kunt u bij mij terecht met juridische vragen op het gebied van ondernemings- en verbintenissenrecht. Het is immers van belang om uw zaken dusdanig goed te regelen dat u hiermee risico’s en conflicten in de toekomst vermijdt. Dit geldt niet alleen voor uw zaken als ondernemer, maar natuurlijk ook in privé.

 

Omdat ik naast mijn werkzaamheden voor Alfa Accountants en Adviseurs ook werkzaam ben voor Alfa Consultants sta ik u samen met mijn team ook bij wanneer u wilt fuseren, een onderneming of een deel van een onderneming wilt overnemen of verkopen.

 

Mocht u meer willen weten, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.


Recente artikelen van Eline

Tips voor het nemen van bestuursbesluiten

Tips voor het nemen van bestuursbesluiten

03-06-2019

De bestuurders vertegenwoordigen de onderneming, en nemen dan ook beslissingen namens haar. Het is echter niet altijd duidelijk aan welke eisen een bestuursbesluit moet voldoen, het komt met regelmaat voor dat er iets schort aan de besluitvorming.

Wat is een rekening-courant en wat kan ik ermee?

Wat is een rekening-courant en wat kan ik ermee?

18-03-2019

Het komt regelmatig voor dat er over-en-weer (kleine) bedragen worden overgeboekt tussen de holding en de werkmaatschappij, of tussen de onderneming en de directeur-grootaandeelhouder (hierna: DGA) om een aankoop te bekostigen. Dit kan voor korte tijd zijn, maar ook voor langere tijd en het kan gaan om grote bedragen of kleine bedragen.