Banner

Even voorstellen, onze collega Damian Lamboo

1 juni 2021 | Door:  Tisja de Wit - Slager

Mijn naam is Damian Lamboo, sinds 1 mei 2021 binnengekomen bij Alfa. Tot voor kort ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in Houten. Uiteindelijk de beslissing genomen om over te stappen naar Alfa om het maximale uit mezelf te blijven halen.

Dit op een afdeling wat voor mij al reeds bekend terrein is, het MKB. Graag ga ik de uitdaging aan om te zoeken naar kansen of oplossingen om u als ondernemer of relatie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Momenteel zit ik in de afrondingsfase van de deeltijdstudie Accountancy aan de HAN in Arnhem. Hierna is mijn ambitie om door te leren en het officiële traject te doorlopen om mezelf uiteindelijk als Accountant te kunnen aanmerken.

Mijn sportieve kant, met name het voetballen, is de afgelopen jaren verdwenen door het werken en daarnaast nog volgen van de studie. Verder kan ik in mijn vrije tijd enorm genieten van een Formule1 race en ben ik ook graag bezig met auto’s. Daarnaast breng ik mijn vrije tijd ook graag door met vrienden. Tot zover mijn korte introductie en hopelijk dat we eens kennis kunnen maken in de ‘fysieke’ wereld op het kantoor te IJsselstein!

Ik zie uit naar de eventuele kennismaking dan wel samenwerking!

Tisja de Wit - Slager

Tisja de Wit - Slager

Directiesecretaresse

088 2532933 | tslager@alfa.nl


Meer over Tisja