Banner

En nog een topper, Wijnand Luitjes, die zich na de beroepseed Accountant mag noemen!

21 juli 2022 | Door:  Hanneke Grevengoed - de Swart

Mijn naam is Wijnand Luitjes en ben ik klantbeheerder in Nijkerk/Amersfoort. Ik ben bijna zeven jaar werkzaam bij Alfa. Bij Alfa ben ik betrokken bij de MKB en bij de internationale praktijk. Drie jaar geleden ben ik begonnen met de Praktijkopleiding MKB tot Accountant Administratieconsulent (AA).

De Praktijkopleiding heb ik bij Alfa kunnen doen onder begeleiding van mijn collega Susanne Knol en onder toezicht van onze accountants beroepsorganisatie SRA. Bij de praktijkopleiding heb ik mij verdiept in mijn werkzaamheden en beroepshouding als accountant. Het was een intensieve opleiding waarbij alle aspecten van het accountant zijn in de praktijk worden getoetst.

Op woensdag 13 juli had ik mijn afsluitende mondelinge slotexamen. Bij dit slotexamen heb ik mijn portfolio en ontwikkeling van de afgelopen drie jaar gepresenteerd en verdedigd. Met trots kan ik zeggen dat ik het mondeling examen succesvol heb afgerond. Binnenkort zal ik de beroepseed afleggen en daarna mag ik mijzelf Accountant Administratieconsulent (AA) noemen!

Hanneke Grevengoed - de Swart

Hanneke Grevengoed - de Swart

Marketing & Sales

088 2533222 | hgrevengoed@alfa.nl


Meer over Hanneke