Banner

Een baan voor het leven, het bestaat nog!

7 juni 2021 | Door:  Eddy van Sligtenhorst

Het ziet er naar uit dat Alfa accountants en adviseurs, met alle rechtsvoorgangers meegerekend, mijn enige werkgever is. Door de jaren heen heb ik ervaren dat het helemaal geen probleem hoeft te zijn als je  lang bij dezelfde werkgever blijft zitten. Het gaat niet om hoelang je bij een bepaalde werkgever blijft, maar of er voldoende uitdaging is met veel afwisseling en voldoende mogelijkheden om te leren en te jezelf te ontwikkelen.

Met rechtsvoorgangers als Topkring, Intres/Euretco en Fedac Accountants, de komst van de automatisering, de toenemende digitalisering, een geweldig stel collega's, een heldere en frisse blik op het werk en een uitdagende klantenportefeuille is het werk nooit saai.   

Boeiend is het “sparren” met een ondernemer over de ontwikkeling van zijn omzet/brutomarge, kosten en alle andere zaken omtrent zijn onderneming. Hoe mooi is het om ondernemers te helpen hun rendementen te verbeteren.

Alfa is daarbij geen grijs en saai kantoor, maar juist informeel en dynamisch en met veel disciplines onder één dak. Als je daarnaast ook nog eens een goede balans in werk/privé weet te vinden en zolang je fris en fruitig in je loopbaan staat, is een baan voor het leven geen probleem.

Eddy van Sligtenhorst

Eddy van Sligtenhorst

Klantbeheerder

088 2532680 | evansligtenhorst@alfa.nl


Meer over Eddy