Patricia de Vette

Patricia de Vette

Senior juridisch adviseur

Ik werk in Naaldwijk als senior juridisch adviseur voor onze klanten. Mijn specialisme is met name het personen- en familierecht. Ik vind het leuk om op dit vakgebied in contact te komen met onze (potentiële) klanten, omdat hierbij alles samen komt. Privé en zakelijk gaan immers vaak hand in hand. Het komt goed uit dat ik naast notarieel recht, fiscaal recht heb gestudeerd. Zo kan ik makkelijk schakelen met onze fiscale collega’s om zo het optimale voor de klant te bereiken. Met optimaal bedoel ik dan: de persoonlijke wensen van onze klanten staan voorop, en daarbinnen kijken we wat juridisch mogelijk is en ook fiscaal goed past.

Notariële stukken probeer ik in begrijpelijke taal aan onze klanten uit te leggen en gezien mijn achtergrond in het notariaat, kan ik goed schakelen met notarissen.

Ook andere juridische rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht en verbintenissenrecht, hebben mijn aandacht. Met name de diversiteit van de klanten en de werkzaamheden, maken dat ik een leuke baan heb.

Neem gerust contact met me op als je een vraag hebt over personen- en familierecht of ondernemings- en verbintenissenrecht.


Recente artikelen van Patricia

Waarom heb ik eigenlijk een levenstestament nodig?

Waarom heb ik eigenlijk een levenstestament nodig?

11 mei 2021

Met een levenstestament ben je er zeker van dat altijd iemand namens jou kan handelen, wanneer je bijvoorbeeld langdurig moet worden opgenomen in een zorginstelling.