Ralph Stoltenhoff

Ralph Stoltenhoff

Senior klantbeheerder

​Ralph is werkzaam als klantbeheerder op onze vestiging in Naaldwijk.


Recente artikelen van Ralph

Alfa aanwezig bij Transport Compleet Gorinchem

Alfa aanwezig bij Transport Compleet Gorinchem

17 juli 2018

Alfa Accountants en Adviseurs staat van 4 tot en met 6 september aanstaande op de vakbeurs Transport Compleet in Gorinchem. Alfa heeft veel expertise in de logistieke sector, mede doordat transportspecialist SCT Accountants een aantal jaren geleden de krachten met Alfa bundelde. Tijdens de beurs ligt het accent in de Alfa-stand op het Alfa Management Paneel en het Alfa Controle Paneel. Ook kunnen bezoekers kennismaken met de overig Alfa-diensten, in het bijzonder met Alfa Salaris en Personeel.

Tips voor ondernemers in de transportsector

Tips voor ondernemers in de transportsector

4 juli 2018

De toenemende zorg voor het milieu en het besparen van energie is een al jaren waarneembare trend. Om die reden stimuleert de overheid dat bedrijven duurzamer werken via de milieu- en energieaftrek. Ook voor de transportsector is hier volop voordeel te behalen. In dit bericht vind je tips die je hierbij kunnen helpen. Ook vind je tips die je helpen om fiscale risico’s te voorkomen bij het inschakelen van een zzp’er. Zzp’ers worden in de transportsector steeds vaker ingeschakeld. Doe er je voordeel mee!

Transportsector eerste kwartaal 2018

Transportsector eerste kwartaal 2018

25 juni 2018

In diverse media is verschenen dat de groei in de transport- en logistieksector over 2017 doorzet in het eerste kwartaal 2018. Het CBS en de grote banken zijn het met elkaar eens over de visie: het jaar 2018 zal een goed jaar worden voor de sector. De groei is het grootst in het goederenvervoer over de weg. Tot welke conclusies komt Alfa op basis van de cijfers van het eerste kwartaal 2018 in vergelijking tot dezelfde periode 2017 bij onze klanten?

“Eigen rijder” met een VAR: wijziging vanaf 1 mei 2016

7 maart 2016

In de transportsector is de inzet van zzp'ers in het bezit van een eigen Eurovergunning heel gebruikelijk. Voor die categorie van ondernemers gaat per 1 mei 2016 iets veranderen: de VAR verdwijnt definitief. Met de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) was de opdrachtgever gevrijwaard van het inhouden en afdragen van werknemerspremies. De VAR wordt vervangen door de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA). Wat moet u daarover weten?