Banner

Hans de Leeuw nieuwe directievoorzitter Alfa Accountants Naaldwijk

19 juni 2019 | Door:  Toni di Addario

Per 1 juli is Hans de Leeuw de nieuwe directievoorzitter van Alfa Accountants en Adviseurs in Naaldwijk. Samen met directeur Toni di Addario krijgt hij de leiding over het kantoor in het Westland. Hans kent een lange carrière bij de Rabobank in maar liefst zeven verschillende regio’s. Tot voor kort was hij directievoorzitter van Rabobank Westland.

In de loop der jaren heeft Hans diverse directiefuncties bekleed (ook op interimbasis) bij verschillende Rabobanken. Hij heeft gewerkt aan fusietrajecten, overnames en het verbeteren van marktposities. “Een bedrijf beter maken, daaraan werken met een team van mensen, daar ligt mijn kracht”, aldus de nieuwe directievoorzitter.
 
 

Lokaal aanwezig zijn

In de periode 2014-2019 heeft Hans gewerkt als directievoorzitter bij Rabobank Westland en hij staat nu aan de vooravond van zijn nieuwe functie bij Alfa in Naaldwijk. Hij neemt veel bancaire ervaring mee en kent al veel klanten. “In dat opzicht kennen Alfa en de Rabobank veel overeenkomsten. Zo vind ik het prettig een eigen team aan te sturen en de vrijheid te krijgen zelfstandig te opereren in de lokale markt. Dat kan op lokaal niveau en dichtbij nog altijd het best".
 

Samenwerking met Toni di Addario

 
Hans zal binnen Alfa Naaldwijk de kar trekken met Toni di Addario. “We liggen elkaar, en dat geeft vertrouwen om er samen iets moois van te maken. Ik vind het belangrijk Alfa nog meer op de kaart te zetten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Ik hecht waarde aan een goede sfeer binnen het kantoor.”
Hans is vanaf 1 juli werkzaam bij Alfa. Je kunt hem ook vinden op LinkedIn.