Banner

Ontbijtbijeenkomst Prinsjesdag

11 oktober 2019 | Door:  Wendy Bogaard

Het kabinet ziet ruimte om meer uit te geven, zodat iedereen kan meeprofiteren van de economische groei. De koopkracht voor de middeninkomens gaat omhoog door de belastingdruk te verlagen en het tweeschijvenstelsel versneld in te voeren. Ook wil het kabinet het verschil in fiscale behandeling van ondernemers en werknemers verkleinen, onder andere door de zelfstandigenaftrek te verlagen. Daartegenover staat een verhoging van de arbeidskorting, waarvan alle werkenden meeprofiteren. Het klimaatakkoord bepaalt ook de richting van onze belastingregels, denk aan de wijziging van de bijtelling van de auto en de bekostiging van de maatregelen in het klimaatakkoord. 

Vooraf aan Prinsjesdag werden ook al nieuwe plannen bekendgemaakt, zoals de herziening van de box-3-belasting. 

Wat betekenen de plannen in het Belastingplan 2020 voor jou als ondernemer?

Vrijdag 11 oktober aanstaande organiseren wij een ontbijtbijeenkomst waarbij we je graag bijpraten over de belangrijkste wijzigingen voor volgend jaar. We leggen hierbij de nadruk op de aangekondigde maatregelen voor de DGA en zijn BV.

Het programma is als volgt:

07.45 uur: ontvangst met een heerlijk ontbijt
08.00 uur: start bijeenkomst

09.30 uur: einde en napraten onder het genot van een kopje koffie of thee

De bijeenkomst vindt plaats op ons kantoor in Naaldwijk. Wil je erbij zijn? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij zien je graag op 11 oktober!

Ja, ik ben erbij!

 

Wendy Bogaard

Wendy Bogaard

Directiesecretaresse

088 2532467 | wbogaard@alfa.nl


Meer over Wendy