Ilona Koeling - Emmink

Ilona Koeling - Emmink

Secretaresse

Als secretaresse op vestiging Meppel, dat onderdeel uitmaakt van cluster Zwolle, ondersteun ik de manager van de vestiging, regel interne zaken en ontvang onze klanten. Met het secretariële team van het cluster proberen wij onze collega's en klanten op een goede manier te ondersteunen.   Collega's kunnen altijd bij mij terecht.

Daarnaast houd ik mij bezig met de communicatie via de diverse social media kanalen en zorg ik ervoor dat alle content correct geplaatst wordt. Ik ondersteun bij het organiseren van evenementen en zorg ervoor dat uitnodigingen voor deze evenementen via de digitale weg worden verzonden. 

De afwisseling in mijn werk en dat geen enkele dag hetzelfde is vind ik prettig en geeft mij veel energie.

Ik werk 3,5 dag bij Alfa en mijn vrij tijd besteed ik aan mijn gezin, maak ik wandelingen met de hond en lees ik graag een boek.


Recente artikelen van Ilona

Dagen zoeken naar een koe: klantbeheer door de jaren heen

Dagen zoeken naar een koe: klantbeheer door de jaren heen

24 juli 2018

Op z’n drieëntwintigste werd hij klantbeheerder. “Dat was best wel jong.” Dertig jaar later heeft Erik Nooteboom - inmiddels senior klantbeheerder agrarisch - een revolutie meegemaakt. “Op kantoor hadden we maar één computer.” Hoewel de digitalisering veel persoonlijk contact overbodig maakt, ziet Erik een kentering: “Je moet tegenwoordig steeds vaker bij de klant zitten.”

Verbouwing kantoor Meppel

Verbouwing kantoor Meppel

19 oktober 2017

Om je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, wordt op kantoor Meppel druk verbouwd.

Maandelijkse Alfa Nieuwsbrieven

7 juli 2016

Lees hier de Agro, MKB en Tuinbouw nieuwsbrieven van de maand juli

Maandelijkse Alfa Nieuwsbrieven

9 juni 2016

Lees hier de Agro, MKB en Tuinbouw nieuwsbrieven van juni 2016

Ondernemer van de maand

Ondernemer van de maand

4 mei 2016

Bij Alfa werken we voor uiteenlopende ondernemingen. Over veel van die bedrijven is wel een verhaal te vertellen. Daarom stellen we in deze nieuwsbrief een van onze klanten aan u voor. Maak kennis met het biologische melkveebedrijf ‘Weidevol’, onze ondernemer van de maand!