Gerard Broek

Gerard Broek

Assistent accountant

Ik ben vanaf 2018 werkzaam als Assistent-Accountant bij Alfa voor zowel Meppel als IJsselmuiden. Mijn werkzaamheden bestaan uit: het verwerken van kwartaalboekhoudingen en het indienen van aangiftes omzetbelasting, samenstellen van jaarrekeningen en daarbij hoort ook het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting. Tussendoor worden ook kwartaalrapportages, AMP en BAS-rapporten, opgesteld door mij.

Ik houd van mijn werk door de diversiteit van de werkzaamheden, de werkzaamheden die tussendoor worden gevraagd van je en het contact met klanten over administraties.

Ik ben bij Alfa begonnen direct na mijn HBO opleiding, na deze opleiding ben ik bezig gegaan met een vervolgopleiding tot accountancy waar ik ondertussen nog mee bezig ben.

In mijn vrije tijd sta ik als vrijwilliger op het voetbalveld en doe ik aan competitie darten. Daarnaast ga ik graag met vrienden op stap en kijk ik onder andere graag professionele voetbal en de professionele darters.

Als er dan nog wat tijd over is en de nood is hoog, spring ik even bij op het melkveebedrijf van mijn ouders aan de rand van Nieuwleusen.

 


Recente artikelen van Gerard

“Dat dit kan op een accountantskantoor!”

“Dat dit kan op een accountantskantoor!”

29 januari 2020

Op 'familiebezoek' bij Gerard in Meppel.