Bauke Nieuwenhuis

Bauke Nieuwenhuis

Klantbeheerder

​Assistent accountant, relatiebeheerder, teamleider, adviseur en klantbeheerder. Bauke weet als geen ander wat er in uw bedrijf speelt!


Recente artikelen van Bauke

Alfa sponsort IJsseldeltadag 2019

Alfa sponsort IJsseldeltadag 2019

28 mei 2019

Op zaterdag 29 juni a.s. vindt de IJsseldeltadag weer plaats! Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren, waaronder Alfa Accountants en Adviseurs. Een gezellige dag uit voor het hele gezin in polder Mastenbroek. Er valt weer veel te zien en te beleven.

Oeps…, digitale toekomst

Oeps…, digitale toekomst

8 januari 2019

Wanneer de oliebollen op tafel komen te staan is het voor velen een tijd op terug te kijken op wat het afgelopen jaar ons gebracht heeft. Voor mij dus nu ook een korte terugblik. Uit de vele onderwerpen die ik natuurlijk kan kiezen pak ik er maar één uit. Ik denk hierbij aan het succes van de Agrinotabijeenkomsten.

Bijeenkomst ‘digitaal boekhouden met Agrinota'  voor starters en gevorderden

Bijeenkomst ‘digitaal boekhouden met Agrinota' voor starters en gevorderden

24 oktober 2018

Alfa Accountants en Adviseurs organiseert een tweetal bijeenkomsten over Agrinota, een facturenplatform voor de agrarische sector. Het is een initiatief van Alfa met als doel om de uitwisseling van facturen te digitaliseren en te vereenvoudigen. Niet alleen voor jou als klant, maar ook voor leveranciers en Alfa. Daarbij zijn tegelijkertijd al je facturen gearchiveerd en deze kun je 24/7 raadplegen, waar je ook bent.

Veel aanloop voor Alfa tijdens open dag Ki Kampen en Van der Sluis Agri

Veel aanloop voor Alfa tijdens open dag Ki Kampen en Van der Sluis Agri

26 september 2018

Een grote drukte op donderdag 20 september bij Van der Sluis Agri in Genemuiden: na vijf jaar werd de open dag weer herhaald. Ditmaal was Ki Kampen organisator op het terrein van Van der Sluis aan de Kamperzeedijk. Onder de standhouders was ook de Alfa-vestiging in Zwolle.

Open Dag KI Kampen en Van der Sluis Agri

Open Dag KI Kampen en Van der Sluis Agri

20 september 2018

Op 20 september a.s. vindt de tweejaarlijkse Open Dag van KI Kampen plaats. Dit keer georganiseerd samen met Van Der Sluis Agri in Genemuiden. De Open Dag zal worden georganiseerd op het terrein van Van Der Sluis Agri, Kamperzeedijk 57 in Genemuiden.