Banner

Bijeenkomst 'Waar sta ik met mijn bedrijf in de huidige stikstofdiscussie?'

28 november 2019 | Door:  Bauke Nieuwenhuis

De laatste tijd is er veel (media)aandacht voor de stikstofproblematiek. Niet in de laatste plaats vanwege de mogelijke gevolgen voor de agrarische sector. Het kabinet heeft inmiddels de oplossingsrichting voor de korte termijn bepaald en hiervoor een wetsvoorstel (Spoedwet aanpak stikstof) bij de Tweede Kamer ingediend. Daarnaast heeft het Landbouw Collectief zijn visie gegeven om uit de in hun ogen gecreëerde stikstofimpasse te komen.

Maar wat is de betekenis van dit alles voor jouw bedrijf? Kun je nog wel volledig gebruik maken van een verleende vergunning? Is er nog ruimte voor je gewenste of noodzakelijke bedrijfsontwikkeling?

Geef je op voor onze bijeenkomst ‘Waar sta ik met mijn bedrijf in de huidige stikstofdiscussie’ en laat je door Bert Lowijs, specialist ruimtelijke ordening en milieu, bijpraten over de laatste stand van zaken.

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 december bij Van der Valk Hotel Zwolle, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH, Zwolle. Wij ontvangen je graag vanaf 20.00 uur, de bijeenkomst start om 20.15 uur en zal duren tot 22.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje en een hapje.

Programma en aanmelden

Klik op de button hieronder, bekijk het volledige programma en meld je aan voor deze interactieve bijeenkomst.

Programma en aanmelden

 

 

 

Bauke Nieuwenhuis

Bauke Nieuwenhuis

Kantoorleider

088 2533069 | bnieuwenhuis@alfa.nl


Meer over Bauke