Banner

Verhuizing Alfa Accountants en Adviseurs Meppel

3 mei 2022 | Door:  Jonny Hilberink

Zoals bekend gemaakt in het nieuwsbericht van 2 november 2021  gaan wij de panden Zwolle, Meppel en IJsselmuiden samenvoegen tot één locatie in Zwolle. De nieuwe locatie is nog niet definitief, dus deze kunnen wij nog niet prijsgeven. Wel zullen wij er natuurlijk voor zorgen dat deze goed bereikbaar is en dat de ontvangst even hartelijk blijft als nu.

Wat wel bekend is, is dat de vestiging in Meppel per 22 juli 2022 sluit. Vanaf dat moment zullen de collega’s die voorheen in Meppel zaten werkzaam zijn in de huidige panden te Zwolle en IJsselmuiden en is een fysiek bezoek aan ons kantoor alleen nog mogelijk aan de Zeven Alleetjes 3 Zwolle of aan de Goudplevier 107a IJsselmuiden.

Wat merk jij ervan?

Het eerste wat in ons opkomt is “niets”. Immers onze dienstverlening in deze regio, met dezelfde betrokken collega’s, verandert niet. Wij blijven je met plezier bijstaan op de momenten die ertoe doen en op de wijze zoals jij die van ons gewend bent.

Maar hopelijk merk jij er wel wat van, en dan in positieve zin. De verschillende disciplines zoals bedrijfskunde, fiscaal en accountancy kunnen elkaar nog makkelijker vinden dan al het geval was en daar ga jij ongetwijfeld de vruchten van plukken. Wij kunnen vanuit één locatie nog efficiënter werken en pro-actiever en klantgerichter zijn dan je al gewend bent. Wij gaan er dus vanuit dat wij ons als kantoor en onze dienstverlening nog beter kunnen professionaliseren vanuit één locatie. En dat ga jij ongetwijfeld in positieve zin merken.

Afsluitend

Zodra de nieuwe locatie en de datum van verhuizing naar het nieuwe pand bekend zijn zullen wij jou natuurlijk op de hoogte stellen. En dan hopen wij jou op een feestelijke opening te mogen verwelkomen.

Voor vragen kunt jij altijd contact opnemen met je klantbeheerder of Jonny Hilberink. Dit geldt ook voor vragen over het brengen en halen van administraties. Er woont altijd wel een collega in de buurt die langs kan komen. En ongetwijfeld is ook bekend dat alles digitaal kan worden aangeleverd. Een nog snellere en prettiger manier van aanlevering. Ook hierover zal jouw contactpersoon met je van gedachten wisselen.

Al met al een mooie stap waarbij wij onze samenwerking op een nog betere en professionelere manier vorm kunnen geven.

Jonny Hilberink

Jonny Hilberink

Directievoorzitter

088 2533058 | jhilberink@alfa.nl


Meer over Jonny