Banner

Alfa houdt medewerkers vitaal met lokaal werkfruit

16 oktober 2020 | Door:  Debby van der Stouw

Onze kring klein houden, meer dan ooit zijn we er mee bezig om zo het Corona virus onder controle te krijgen. Nu hielden we bij Alfa sowieso al graag onze kring klein en zoeken we regelmatig naar lokale ondernemers om mee samen te werken.

Toen we onze collega’s naast lekkere koffie en thee ook standaard fruit wilden aanbieden kwamen we al snel uit bij een van onze lokale helden De Buurman. Bij het mooie VersLokaal van Jeroen Stegeman, de eigenaar, in de Zwolse wijk Berkum kun je de lekkerste verse producten bestellen allemaal afkomstig van andere lokale toppers. Wij maken graag gebruik van zijn werkfruit als een van de middelen om gezond leven en vitaliteit op de werkvloer te stimuleren.

Uiteraard moeten we het werkfruit nu weer tijdelijk missen, maar gelukkig kun je ook privé bij De Buurman online een bestelling plaatsen voor een lekker stuk fruit, verse groenten, soep, salades, vlees en zelfs zoete lekkernijen. Of wat dacht je van een maaltijdbox, De Buurman heeft hiervoor een super leuk initiatief. Samen met andere lokale ondernemers heeft hij een box samengesteld vol gezonde versproducten welke thuis wordt bezorgd. Per vijf verkochte voedselboxen, bieden zij het personeel van Isala Zwolle een eiwitrijke maaltijd aan. Een prachtige manier om elkaar lokaal te steunen. Kijk voor alle mogelijkheden en producten van De Buurman voor je zelf of je bedrijf op zijn website: https://debuurman.nu/

 

Debby van der Stouw

Debby van der Stouw

Secretarieel manager

088 2533090 | dvdstouw@alfa.nl


Meer over Debby