Als assistent accountant agro ben ik gestructureerd, ondersteunend, positief en efficiënt.

Over mijzelf: Ik ben geboren in 1979 en opgegroeid in Franeker. Inmiddels woon ik naar alle tevredenheid in Kollumerzwaag met mijn vriend en onze dochter die in 2017 geboren is. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Bij de paarden, onze geiten, kippen, in de tuin of aan de wandel. Daarnaast lees ik graag.

Vanaf mijn afstuderen van het Van Hall instituut in 2002 ben ik als assistent accountant werkzaam geweest in de agrarische sector. Vanaf 2009 ben ik werkzaam bij Alfa Accountants en Adviseurs in Leeuwarden.

Als senior assistent accountant agro bestaan mijn werkzaamheden onder andere uit het verwerken en controleren van administraties, opstellen van BTW aangiften, BAS melkveeplus rapporten, jaarrekeningen en aangiften inkomstenbelasting.

Daarnaast begeleid ik met veel plezier de nieuwe collega’s bij ons in het team. Verder houd ik mij regelmatig bezig met administraties in Mifas (online). De opstart bij klanten thuis en de verdere verwerking bij ons op kantoor. Ik probeer voor de klant het proces zo efficiënt mogelijk in te richten om er zoveel mogelijk voordeel uit te halen.