Ik ben al jaren werkzaam in de agrarische sector. Eerst als jonge boerenzoon actief op het ouderlijke melkveehouderijbedrijf en sinds 2009 vanuit de accountancy.
Werken bij een accountantskantoor lijkt misschien saai en veelal te draaien om cijfertjes, maar niets is minder waar.
Het draait vooral om de ondernemers en mensen áchter deze cijfers. Dat is wat mij drijft!

Als adviseur ben ik breed georiënteerd en betrokken bij trajecten van bedrijfsoverdrachten en -ontwikkeling.
Tevens heb ik het thema duurzaamheid in de melkveehouderij als aandachtsgebied en ben ik gespecialiseerd in diverse subsidie- regelingen, waaronder stallenbouw met de Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV).
Tenslotte ben ik voor onze kantoren in Leeuwarden, Sneek en Buitenpost als salesmanager (en samen met ons team) verantwoordelijk voor onze zichtbaarheid in de markt en het werven van nieuwe klanten.

Naast mijn werkzaamheden voor Alfa ben ik bestuurlijk actief als voorzitter van onze plaatselijke kaatsvereniging in Easterein. Daarnaast beoefen ik ’s zomers zelf deze Friese sport met enige regelmaat en in de winter voetbal ik bij v.v. SDS en mag ik ontzettend graag skiën.

Neem voor vragen, opmerkingen of een vrijblijvend kennismakings- gesprek gerust contact met mij op.

Groetnis Dirk-Yde


Recente artikelen van Dirk-Yde

Kleine windmolens voor agrariërs in Fryslân

Kleine windmolens voor agrariërs in Fryslân

28 augustus 2020

Boeren in Fryslân mogen sinds kort maximaal drie kleine windmolens op hun erf plaatsen om elektriciteit voor hun eigen bedrijf op te wekken. Lees meer..

Werk Slim, Reis Slim

Werk Slim, Reis Slim

2 maart 2020

Ook Alfa doet mee aan de fietsstimuleringsactie Ga toch fietsen! De actie Ga toch fietsen is een initiatief van WSRS in samenwerking met fietshandelaren. uit de regio.