Benedict Koopmans

Benedict Koopmans

Assistent accountant-spec. paardenhouderij

Oog voor detail| Optimistisch | Verbinder | Ondernemend

Door de combinatie van mijn werk bij Alfa Accountants en Adviseurs en het ondernemerschap, kan ik mij goed verplaatsen in jou als ondernemer. Een bedrijf is succesvol, als iedereen doet waar hij of zij goed in is. Alle schakels tellen. Je bent een goede ondernemer, omdat je erop kunt vertrouwen dat ik mijn werk goed doe. Samen maken we van jou bedrijf een succes!

Bij Alfa Accountants en Adviseurs werk ik als assistent accountant en ben ik één van de specialisten in de paardenhouderij. Ik ben werkzaam op de agro afdeling, waar ik naast de melkvee-, pluimvee- en akkerbouwbedrijven ook werk verricht voor bedrijven in de hippische sector.

Naast mijn werk bij Alfa Accountants en Adviseurs, houd ik mij bezig met het fokken en opleiden van dressuurpaarden binnen mijn eigen bedrijf, Benedict Koopmans Sport & Fokkerij.
Het opleiden doe ik in de breedste zin van het woord: van het keuring klaar maken en dressuurmatig scholen voor een wedstrijd, tot het opleiden van ruiters en amazones.
Nieuwsgierig? Kijk dan op  www.benedict-koopmans.nl voor meer informatie.


Recente artikelen van Benedict

Heeft het stikstofbeleid ook impact op  paardenhouderijen?

Heeft het stikstofbeleid ook impact op paardenhouderijen?

1 augustus 2022

Het stikstofbeleid van de overheid is van toepassing op alle landbouwsectoren, ook de paardenhouderij. De impact verschilt per bedrijf en is afhankelijk van de ligging van het bedrijf.

Paarden, landbouwvrijstelling en opwaardering: waar kies jij voor?

Paarden, landbouwvrijstelling en opwaardering: waar kies jij voor?

12 november 2021

Wie aan de landbouwvrijstelling en opwaardering van landbouwgrond denkt, denkt daarbij niet snel aan de paardenhouderij.