Akkelien Hettinga

Akkelien Hettinga

Bedrijfskundig Adviseur

Ondernemen is vooruitkijken.
Ik wil je graag helpen bij het maken van je keuzes, door je inzicht te geven in de financiële en technische resultaten van je eigen bedrijf en van de sector als geheel.
Als dochter van een melkveehouder heb ik praktische kennis van het boerenbedrijf en vanuit mijn positief-kritische blik kan ik goed met je meedenken. Ik vind het leuk om je te ontzorgen en creatieve oplossingen aan te dragen.
Daarnaast houd ik mij veel bezig met vraagstukken rondom wet- en regelgeving. In mijn vrije tijd ben ik werkzaam op de boerderij en ben ik graag sportief bezig.


Recente artikelen van Akkelien

Stel je fosfaatplaatsingsruimte veilig

Stel je fosfaatplaatsingsruimte veilig

31 december 2020

Vanaf 1 januari 2021 wordt de fosfaattoestand bepaald op basis van het P‑Al getal en het zogeheten P-PAE getal . Ook de klassenindelingen van de fosfaattoestand veranderen.

BGT-check: nu tijd voor actie!

BGT-check: nu tijd voor actie!

2 juni 2020

De Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) is de nieuwe kaart van Nederland waarin de perceelsgegevens van verschillende instanties staan. Controleer deze nieuwe grenzen.

KringloopWijzer: stikstof blijft een uitdaging

KringloopWijzer: stikstof blijft een uitdaging

4 februari 2020

Een eerste indicatie vanuit KringloopWijzers in Noord-Nederland is dat er nog te ruim eiwit wordt gevoerd. De resultaten van 2019 bieden handvatten om in 2020 mee aan de slag te gaan.