Banner

Verhuisbericht Alfa Leeuwarden

27 juli 2019 | Door:  Sicco de Vries

Alfa Accountants en Adviseurs Leeuwarden verhuist van de Noordersingel 4 naar de Lynbaan 25 in Leeuwarden. Je bent vanaf maandag 5 augustus aanstaande van harte welkom op onze nieuwe locatie.

Goed bereikbaar

Het nieuwe pand is gevestigd op een fantastische plek en zichtlocatie, op één van de belangrijkste knooppunten van Friesland aan de zuidrand van Leeuwarden. Wij zijn ervan overtuigd dat deze centrale plek onze lokale betrokkenheid beter laat zien. Ons nieuwe kantoor is een plezierige werkplek voor onze collega’s en een mooie plek om onze relaties te ontvangen. 

Vaste contactpersonen

Alle bekende en vertrouwde medewerkers verhuizen met ons mee en je behoudt vanzelfsprekend je vaste contactpersoon. Onze andere kantoren in Friesland, aan de Oosterom 11 in Sneek en de Ried 10 in Buitenpost, blijven gevestigd op de bekende locaties.  

Save the date!

Vrijdag 18 oktober 2019 is de feestelijke opening van ons nieuwe pand. Je bent van harte welkom, dus zet de datum alvast in je agenda! 

Vragen en overige informatie

Heb je op voorhand vragen neem dan gerust contact op met ondergetekenden via telefoonnummer 088 2532300.

Wij verwelkomen je graag voor een rondleiding en vertrouwen erop dat wij onze plezierige relatie met jou, nu en in de toekomst, kunnen voortzetten. 

We wensen we je een fijne zomer! 

Hartelijke groeten, 

Sicco de Vries en Assuerus Jorna 

Sicco de Vries

Sicco de Vries

Directievoorzitter

088 2532300 | sdevries@alfa.nl


Meer over Sicco