Banner

Uitnodiging Dag van de Bouw

7 mei 2019 | Door:  Trees Fokkinga

Op zaterdag 15 juni is het de "Dag van de Bouw". Alfa zet dan samen met Jorritsma Bouw, Stevens Van Dijck, Adviesbureau Sijperda-Hardy, ITBB en ProBir Full Service Kantoor & Projectinrichting van 10.00 tot 16.00 uur de deuren open op de bouwplaats aan de Lynbaan 25 in Leeuwarden.


Hier wordt een BREEAM Outstanding (energieneutraal) kantoor gebouwd. Alfa krijgt hiermee een van de meest duurzame kantoren van Noord-Nederland en het meest duurzame kantoorgebouw van Leeuwarden. Om 10.00 uur geeft Sicco de Vries het startsein voor de Dag van de Bouw.
En... er komt een mystery guest die iets gaat vertellen over duurzaamheid in Fryslân.

Rondkijken op de bouwplaats

Tijdens de Dag van de Bouw kun je rondkijken op de bouwplaats en uitleg krijgen over hoe de bouw in z’n werk gaat. Natuurlijk wordt er nog steeds veel handwerk door echte vakmensen verricht. Maar achter de bouw gaat ook een wereld aan innovatieve producten en processen schuil waarin we werken met de modernste technologieën en technieken. Zo wordt regenwater hergebruikt voor het spoelen van toiletten en gebruiken we circulair beton. Het gebouw krijgt een efficiënte energiehuishouding door de toepassing van zonnepanelen, warmtepompen en ledverlichting. Medewerkers van het bouwteam zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

Activiteiten voor jong en oud

Op de bouwplaats worden diverse kijk- en doe-activiteiten georganiseerd. Je kunt binnenkijken in de toekomstige kantoren. Uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie en wat lekkers. Ook voor de jongste bezoekers gaan er kinderactiviteiten plaatsvinden. Hou onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven van wat er zoal georganiseerd zal worden. 

Routebeschrijving

Onze bouwplaats is bereikbaar via een parallelle rijbaan langs de Overijsselselaan. Je kunt parkeren bij Van der Valk Leeuwarden aan Lynbaan 35 in Leeuwarden. Als je onze bordjes volgt, wandel je vanaf de parkeerplaats binnen 5 minuten naar ons project.

Vanaf Drachten:
Volg de N31 en neem afslagnummer 25 richting Leeuwarden Zuid/Goutum. Op de Overijsselselaan ga je bij de eerste stoplichten rechts en na 140 meter direct weer rechts de Lynbaan op.

Vanaf Heerenveen:
Volg de A32 en neem afslagnummer 17 richting Leeuwarden Zuid/Goutum. Op de Overijsselselaan ga je bij de tweede stoplichten rechts en na 140 meter direct weer rechts de Lynbaan op.

Vanaf Harlingen:
Volg de A31 en de N31 en neem afslagnummer 25 richting Leeuwarden Zuid/ Goutum. Op de Overijsselselaan ga je bij de tweede stoplichten rechts en na 140 meter direct weer rechts de Lynbaan op.

Trees Fokkinga

Trees Fokkinga

Managementassistente/PR & Marketing

088 2532313 | tfokkinga@alfa.nl


Meer over Trees