Banner

Hoogste punt nieuwbouw Leeuwarden

9 april 2019 | Door:  Trees Fokkinga

Het hoogste punt van het pand in Leeuwarden is bereikt. In de bouw wordt dit als een mijlpaal ervaren en natuurlijk gaan wij dit vieren!

De nieuwbouw loopt voorspoedig en zit op schema. Zoals het nu lijkt, wordt 15 juli het gebouw opgeleverd door Jorritsma Bouw. De verwachting is dat er vanaf september aan de Lijnbaan 25 kan worden gewerkt. 

Om het hoogste punt te vieren werd de vlag gehezen en de bouwvakkers getrakteerd op een lunch bij Hotel van der Valk.

Om 16.00 uur was het tijd voor onze collega's en bouwbegeleiders om dit moment feestelijk te vieren!
Daarnaast kregen ze de mogelijkheid om met een HoloLens het pand aan de binnenkant virtueel te bekijken. 

Alfa Accountants en Adviseurs bouwt het duurzaamste kantoorgebouw in Leeuwarden. Het pand van onze accountants in Leeuwarden is gelegen op kantorenpark De Werp in Leeuwarden en biedt ruimte aan 35 medewerkers. Een mooie, nieuwe zichtlocaties op een van de belangrijkste knooppunten van Friesland. Het pand wordt naar verwachting in de zomer van 2019 opgeleverd, voldoet aan de hoogste BREEAM-norm en is energieneutraal. BREEAM is een internationaal keurmerk om de duurzaamheid van gebouwen in kaart te brengen. Dit sluit aan bij het B Corp-lidmaatschap van Alfa. B-Corp is een wereldwijd netwerk van ondernemingen die duurzaam en sociaal ondernemen. Het pand wordt gebouwd door Jorritsma Bouw.

Trees Fokkinga

Trees Fokkinga

Managementassistente/ PR & Marketing

088 2532313 | tfokkinga@alfa.nl


Meer over Trees