Banner

Feestelijke opening nieuwbouw kantoorpand Leeuwarden

29 september 2019 | Door:  Sicco de Vries

Met veel enthousiasme en vol trots openen wij ons nieuwe kantoorpand in Leeuwarden. We zijn gevestigd op een prachtige centrale plek in Fryslân, aan de zuidrand van Leeuwarden. Het is één van de meest duurzame kantoorpanden van Nederland en biedt onze collega’s een uiterst plezierige werkomgeving.

Wij nodigen je van harte uit voor onze feestelijke opening. Samen met onze medewerkers staan wij klaar om je te ontvangen en rond te leiden door het nieuwe pand.

Wij begroeten je graag onder het genot van een hapje en een drankje.

Er is tijdens de feestelijke bijeenkomst van alles te doen. Zo is er muziek, staan er diverse foodtrucks op het terrein en voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten.  Iedereen is van harte welkom!

Een geschenk meenemen is niet nodig. Wij vinden het leuk als je aanwezig bent. Wil je toch iets geven, dan stellen wij een gift voor de Waddenvereniging op prijs. Een gift storten kan op rekeningnummer NL64RABO0127518983 ten name van Alfa Accountants en Adviseurs o.v.v. Waddenvereniging. Voor meer informatie: www.waddenvereniging.nl

Sicco de Vries                                                                                  Assuerus Jorna

PROGRAMMA

15.45 uur: Inloop (doorlopend)
16.15 uur: Officiële opening door Burgemeester Sybrand Buma
21.00 uur: Afsluiting

DATUM EN LOCATIE

De feestelijke opening vindt plaats op vrijdag 18 oktober 2019 in ons pand aan de Lynbaan 25 te Leeuwarden.

AANMELDEN

Onze cateraar stelt het op prijs om enige indicatie te hebben van de te verwachten gasten. Je kunt je aanmelden via onderstaande aanmeldknop of telefonisch via 088-2532300 .

AANMELDEN

 

Sicco de Vries

Sicco de Vries

Directievoorzitter

088 2532300 | sdevries@alfa.nl


Meer over Sicco