Banner

Eerste paal nieuw kantoor Alfa de grond in

20 november 218 | Door:  Sicco de Vries

Onder grote belangstelling is op dinsdag 13 november de eerste paal geslagen van het nieuwe kantoor van Alfa Accountants en Adviseurs in Leeuwarden aan de Lynbaan 51. De openingshandeling werd verricht door wethouder Friso Douwstra en een aantal medewerkers van Alfa Leeuwarden.

Sicco de Vries, directievoorzitter, sprak alle aanwezigen kort toe. ”We krijgen een prachtig en duurzaam nieuw pand. Centraal gelegen en goed bereikbaar voor onze klanten en medewerkers. Het wordt het een pand waar we flexibel en plezierig met elkaar samen kunnen werken om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.”
Vervolgens gaf hij het woord aan Friso Douwstra, wethouder Economische Zaken van gemeente Leeuwarden. “Ik ben verheugd dat Alfa investeert in een prachtig kwalitatief hoogstaand pand op kantorenlocatie De Werp in Leeuwarden. Een mooie nieuwe zichtlocatie op één van de belangrijkste knooppunten van Friesland.”

Ons nieuwe kantoor wordt naar verwachting in de zomer van 2019 opgeleverd. Het pand voldoet aan de hoogste BREEAM norm en is daarmee een van de meest duurzame kantoorpanden in het Noorden van Nederland. BREEAM is een internationaal keurmerk om de duurzaamheid van gebouwen in kaart te brengen. Dit sluit aan bij ons B Corp-lidmaatschap. B-Corp is een wereldwijd netwerk van ondernemingen die duurzaam en sociaal ondernemen.

De bouw van het nieuwe kantoor is in handen van Jorritsma Bouw uit Bolsward.”

 

Sicco de Vries

Sicco de Vries

Directievoorzitter

088 2532300 | sdevries@alfa.nl


Meer over Sicco