Banner

Alfa rekent op goede buren

10 februari 2020 | Door:  Trees Fokkinga

Het is een bekend punt in Buitenpost: de kantoorvilla aan de Ried 10, pal aan de rondweg. Het pand van DRS staat bekend als het kantoor van Alfa, maar naast de accountants en adviseurs is er ruimte over. De eerste en tweede verdieping staan te huur. Aan pluspunten ontbreekt het de beide etages niet. Een hypermodern en supersnel CAT6-datanetwerk bijvoorbeeld en dat is ook de reden dat Alfa met minder kantoormeters toe kan.

Alfa heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in digitalisering. Papieren archieven zijn daardoor overbodig, de medewerkers werken flexibel en kunnen met minder werkplekken toe. Alfa blijft de begane grond in gebruik houden.

Verdieping één en twee zijn beide ongeveer 90 vierkante meter groot. De ruimte is al ingedeeld met glazen wanden. Huurders krijgen op beide etages de beschikking over een eigen toilet, een pantry met afwasmachine en magnetron, vloerverwarming en airco. Het is er ook duurzaam ondernemen: het pand heeft een warmteterugwininstallatie en een aantal parkeerplaatsen is voorzien van oplaadpalen. Fietsen hebben een eigen stalling. Met een bushalte op 200 meter kunnen medewerkers ook het OV nemen.

Aantrekkelijke huurprijzen

Ambitieuze ondernemers krijgen zelfs de mogelijkheid hun logo op het pand van DRS aan te brengen. Aantrekkelijk, want de Ried 10 is een zichtlocatie die vanaf de rondweg ter hoogte van Lutkepost meteen in het oog springt. De huurkosten zijn € 825 per maand voor de eerste verdieping, € 925 per maand voor de tweede verdieping. Beide bedragen zijn exclusief btw, inclusief servicekosten.  Voor meer informatie neem je contact op met Romke Hoeksma (06-20743144).
Wie de bevestiging wil dat die kosten financieel meer dan verantwoord zijn, moet het maar eens aan zijn accountant vragen. Op de begane grond van Ried 10 zit nog een goeie... Check hier het aanbod!

Trees Fokkinga

Trees Fokkinga

Managementassistente/ PR & Marketing

088 2532313 | tfokkinga@alfa.nl


Meer over Trees