Banner

Ontmoet Alfa tijdens de Business Beurs Boxmeer

30 september 2019

De beurs staat ook dit jaar weer geheel in het teken van duurzame en regionale samenwerkingen. Wat de beurs speciaal maakt, is de diversiteit aan organisaties, want men kan exposanten uit allerlei verschillende branches, sectoren, werkgebieden en expertises ontmoeten.

Kom kennismaken op de beurs

Die branchekennis delen we graag met je. Om te beginnen tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer. We staan voor je klaar om vrijblijvend van gedachten te wisselen over jouw bedrijf. Wat je plannen, ideeën en wensen zijn. En wat de meerwaarde kan zijn van een accountant en adviseur die op al je vragen een passend antwoord heeft.

Win een leuke prijs met het Alfa Langenboom beursspel

Misschien heb je straks de eerste ‘winst’ wel te pakken bij Alfa. Hoe? Door deel te nemen aan het Alfa Langenboom Beursspel. Een leuk spel waar een paar mooie prijzen aan verbonden zijn. En als je écht voor de winst gaat, dan knoop je er een gesprek met een van onze medewerkers aan vast. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten: dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer (stand nummer 37). Liever een keer een gesprek in alle rust bij jou op kantoor? Neem gewoon even contact op!

meer info vind je > HIER!